0

Des de 1920, en Onda al teu servei

Sobre nosaltres

Cooperativa Nuestra Señora de la Esperanza d’Onda

La història de la Cooperativa Nuestra Señora de la Esperanza d’Onda comença en 1920 quan la unió dels llauradors locals va permetre la creació del el Sindicat Agrícola, l’embrió de la Cooperativa actual. Potser encara alguns recordaran que en la seua fundació es trobava al carrer del Carme o que, abans d’arribar al seu emplaçament actual al carrer Ingeniero Echegaray, també va passar pel carrer Bonaire.

Un poc després, la necessitat d’una gestió eficient dels recursos econòmics va fer que es creara també la secció de crèdit de la Cooperativa que, amb el mateix esperit d’ajut al nostre poble, donà lloc a l’actual Caixa Rural d’Onda.

En tot aquest temps hem vist com es passava dels cultius de secà als de regadiu, del reg “a manta” al reg localitzat, del peu amarg al tolerant per evitar el virus de la tristesa, d’unes varietats de cítrics a unes altres. Han canviat les circumstàncies, l’entorn, els procediments, però el que no ha canviat és la nostra vocació de servei. Una orientació cap a les persones que ens ha empentat a créixer junt al poble d’Onda. I no sols això, sinó que també ens ha permès donar servei actualment a nombroses poblacions veïnes.

La nostra cooperativa pertany al grup empresarial cooperatiu Intercoop, una cooperativa implicada en el món agroalimentari i rural de la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, ens constituïm com una xarxa de valor i suport per als socis i sòcies, en diferents àrees i amb un ampli ventall de serveis. Un camí en comú que ens enforteix per avançar en la nostra realitat actual.

La nostra història en imatges